FRITIDSNÖJEN

Hitta aktiviteter nära dig

Håll dig uppdaterad

Information om nya aktiviteter och nya städer som läggs till uppdateras på Fritidsnöjens facebook-sida och instagramkonto.
Vid besök av aktiviteter fotas stället och en recension skrivs, detta läggs ut på både instagram och facebook. Andra som besöker aktiviteterna kan också skicka in bilder + en recension till fritidsnöjen som meddelande på instagram/facebook eller via mejl: info@fritidsnojen.se

Kartan

Alla aktiviteter som finns på Fritidsnöjen har vi samlat på denna karta. Ovanför kartan är alla sökinställningar. Under kartan hittar du mer information om de funna resultaten. Bland annat adress, hur långt det är dit och snabblänk till deras hemsida (tryck på rubriken) samt vägbeskrivning.

Din Plats

Skriv in en startposition eller låt våran platstjänst känna av vart du befinner dig just nu. Detta gör det enkelt att se vilken aktivitet som är närmst dig. Man kan alltså manuellt skriva in en start position eller låta fritidsnöjen ta fram din plats åt dig. För att förnya din position trycker man på pilen nere i högra hörnet på kartan.

hitta aktiviteter

Sökinställningar

Man kan även välja vilken sökradie som man vill söka på, hur många resultat som ska visas och vad man ska söka på ”Välj Aktivitet”. Här väljer man om man vill söka på alla aktiviteter som finns på fritidsnöjen eller om man vill söka på en specifik aktivitet.

Börja om/Återställ

Om man har tappat bort sig eller vill börja om på våran standardsökning som är:
”Alla aktiviteter -> Sökradie på 50 km -> Resultat på 25 ställen”
Då trycker man på ”returknappen” som är till vänster om pilen, nere i kartans högra hörn.

hitta aktiviteter

Hitta aktiviteter

   FRITIDSNÖJEN

   Fler typer av aktiviteter och upplevelser

   Här nedan hittar du andra typer av aktiviteter och upplevelser. Du kan via dessa företag köpa upplevelser till dig att göra på en gång eller köpa en upplevelse / presentkort till någon annan, detta är väldigt populärt och uppskattat.

   Prova en månad för endast 90kr.

   På Abundo ingår alla biljetter från påkostade evenemang i världsklass till föreställningar du inte kände till. Du får tillgång till över 150 scener inom konsert, teater, film, musikal, opera och konst. Det är ingen bindningstid så man kan avsluta sitt abonnemang när man vill. Med abonnemanget får man gå så ofta man vill till en fast månadskostnad.

   Vill du läsa mer om Abundo, klicka på länken nedan.

   På Upplevelse.com kan du hitta minnesvärda upplevelser att ge bort i present eller att köpa till sig själv. Med Sveriges bästa arrangörer utlovas den högsta kvaliteten och ett minne för livet till garanterat lägst pris. Allt från helikopterturen, virtual reality, älgsafari, fäktning och guldvaskning. Det mesta du kan komma på.

   Vill du läsa mer om Upplevelse.com, klicka på länken nedan.

   Träningsredskap och kosttillskott

   Här kan du köpa allt som berör träning och andra aktiviteter. Vi får dessutom rabattkoder vid olika tillfällen. De rabattkoder som vi har idag visas här, så var vaksamma. Tryck på ”Klicka Här” på den verksamhet du vill handla på och glöm inte att använda eventuell rabattkod. 

   Rabattkoder på fritidsnöjen:
   ICANIWILL -> Nya kunder hos ICANIWILL får 10% rabatt vid första köpet med koden WELCOME10

   teq sports

   TEQ SPORTS

   På TEQ kan du hitta grepplindor till alla racketsporter, svettarmband och tränings t-shirt i polyester som andas bra vilket är utmärkt för svettiga pass. Dem strängar även badmintonrack. Företaget är baserat i Stenungsund, fokuserar på service och kvalitet. Företagsnamnet TEQ står för Tobias Eriksson Quality.

   Ovanför sammanfattar vi lite information men klicka på länken nedan för att läsa mer om TEQ

   Gymgrossisten är nordens största e-handelsplats för kosttillskott, träningsredskap och träningskläder. Har funnits sedan 1996 och säljer idag varumärken som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition. Gymgrossisten är en certifierad av Trygg e-handel, fri frakt över 500kr och har prisgaranti.

   Vill du läsa mer om Gymgrossisten, klicka på knappen nedan.

   På Svenskt kosttillskott kan du hitta allt som du behöver i din träning. Kosttillskott, träningskläder, träningsredskap, produkter för kroppsvård och även artiklar om hälsa & träning. Svenskt kosttillskott vill förmedla en genuin svensk kvalitet till dig som konsument.

   Vill du läsa mer om Svenskt kosttillskott, klicka på knappen nedan.

   Proteinbolaget är idag en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör. Här säljs marknadens största varumärken från hela världen. Sedan 2014 säljer Proteinbolaget sitt egna märke ”GAAM Nutrition” som är tillverkat i Sverige av Svenska råvaror. 

   Vill du läsa mer om Proteinbolaget, klicka på knappen nedan.

   På ICANIWILL hittar du högkvalitativa träningskläder till konkurrenskraftigt pris. De flesta kläderna tillverkas i en begränsad upplaga för att få kunden att känna sig unik. På ICANIWILL finns det byxor, linnen, långärmat, shorts, tights, t-shirts och sport-bh.

   Vill du läsa mer om ICANIWILL, klicka på knappen nedan.

   På sportgymbutiken.se hittar du allt för din träning på en och samma plats. Sport, styrka, motion, mode, fitness, kosttillskott och mycket mer! Med ständigt nya kampanjer och snabba leveranser kan du vara säker på att du alltid gör ett bra köp.

   Vill du läsa mer om Sportgymbutiken, klicka på knappen nedan.

   Foton på besökta aktiviteter

   Vill du synas här?

   Har du ett företag på västkusten som jobbar med olika aktiviteter, företagsevent eller liknande? Eller säljer ditt företag produkter och tjänster som passar in på fritidsnöjen?
   Vi har annonsplatser för just dig, kontakta oss för mer information

   hitta aktiviteter
   FRITIDSNÖJEN

   TILL SALU

   sale

   Vi hinner inte ge siten den kärlek som behövs. Ta över fritidsnöjen och få den att fortsätta växa.

   Kontakta oss för mer information