Biljard

UDDEVALLA

Bio

uddevalla

⭐⭐⭐⭐ 4/5
av: Viktor Johansson 2019-01-09

Biografen i Uddevalla har ett stort utbud av salar, både stora samt även mindre salar. Den salen som vi såg på bio i var väldigt stort med bra stolar och mycket benutrymme vilket gav en bekväm upplevelse. Det var även bra bemötande i receptionen och allt som allt kan jag ge betyget 4/5.

Bowling

UDDEVALLA

Gokart

Uddevalla

Golf

Ljungskile

Munkedal

uddevalla

Minigolf

Uddevalla

Uddevalla

Padel

UDDEVALLA

UDDEVALLA

⭐⭐⭐ 3/5
av: Fritidsnöjen 2019-01-08

Detta är en obemannad hall. Man skapar ett konto på UTK’s hemsida, laddar kontot med pengar (swish eller kontoöverföring) och bokar ledig tid. Man öppnar sedan dörren till hallen och tänder banan med mobilen. Det finns omklädningsrum, dusch och WC. Dock är det för få bänkar och krokar i omklädningsrummen. Får ofta stå och vänta på att andra byter om. Toaletterna saknar ofta papper helt också vilket kan bli jobbigt. Man kan hyra rack och köpa bollar på 7-eleven vid blomsterlandet 500 m från hallen. Ibland finns det bollar i hallen och ibland inte så ta med egna eller köp ett bollrör på 7-eleven när ni ska dit.

+ Eftersom det är obemannat har dem långa öppettider, mellan 06-22.
+ Fräsch lokal
+ Lite billigare än andra hallar
– Sällan papper på toaletterna
– Få bänkar i omklädningsrummen och inga krokar vid duschen.
– Lågt i tak

Rekommenderar ändå hallen eftersom banorna är fokus.

Shuffleboard

UDDEVALLA

Tennis

Ljungskile

Uddevalla

Upplevelse

På Upplevelse.com kan du hitta minnesvärda upplevelser att ge bort i present eller att köpa till sig själv. Med Sveriges bästa arrangörer utlovas den högsta kvaliteten och ett minne för livet till garanterat lägst pris. Allt från helikopterturen, virtual reality, älgsafari, fäktning och guldvaskning. Det mesta du kan komma på.

Vill du läsa mer om Upplevelse.com, klicka på länken nedan.

FRITIDSNÖJEN