Badminton

Här nedan hittar du vart man kan spela badminton i Trollhättan. För att hitta alla anläggningar med badminton på Fritidsnöjen och dessutom se vilken anläggning som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Badminton (Välj Aktivitet).

Trollhättan

Biljard

Här nedan hittar du vart man kan spela biljard i Trollhättan. För att hitta alla anläggningar med biljard på Fritidsnöjen och dessutom se vilken anläggning som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Biljard (Välj Aktivitet).

TROLLHÄTTAN

Bio

Här nedan hittar du vart man kan kolla på bio i Trollhättan. För att hitta alla biosalonger på Fritidsnöjen och dessutom se vilken biosalong som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Bio (Välj Aktivitet).

trollhättan

Bowling

Här nedan hittar du vart man kan spela bowling i Trollhättan. För att hitta alla bowlinghallar på Fritidsnöjen och dessutom se vilken bowlinghall som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Bowling (Välj Aktivitet).

TROLLHÄTTAN

TROLLHÄTTAN

Golf

Här nedan hittar du vart man kan spela golf i Trollhättan. För att hitta alla golfbanor på Fritidsnöjen och dessutom se vilken golfbana som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Golf (Välj Aktivitet).

TROLLHÄTTAN

sollebrunn

Golfsimulator

Här nedan hittar du vart man kan spela golfsimulator i Trollhättan. För att hitta alla golfsimulatorer på Fritidsnöjen och dessutom se vilken golfsimulator som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Golfsimulator (Välj Aktivitet).

TROLLHÄTTAN

TROLLHÄTTAN

Minigolf

Här nedan hittar du vart man kan spela minigolf i Trollhättan. För att hitta alla minigolfbanor på Fritidsnöjen och dessutom se vilken minigolfbana som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Minigolf (Välj Aktivitet).

trollhättan

trollhättan

Padel

Här nedan hittar du vart man kan spela padel i Trollhättan. För att hitta alla padelbanor på Fritidsnöjen och dessutom se vilken padelbana som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Padel (Välj Aktivitet).

TROLLHÄTTAN

⭐⭐⭐⭐ 4/5
av: Fritidsnöjen 2019-04-18

En fräsch anläggning med en shop som har allt man behöver och lite snacks. Dem hade en smidig lösning för att spela och låna rack+bollar på obemannade tider. Man går in med kod i entrén samt hämtar ut rack och bollar ur ett skåp man har kod till. Bollarna ingick vid hyra av rack.
Trevlig personal också som gärna vill hjälpa till och svarar på alla frågor med glädje.

+ Smidigt att spela på obemannade tider
+ Fräscha banor med bra underlag
+ Bra service
+ Bollar ingår vid hyra av rack
– Ingen möjlighet att låsa in värdesakerTROLLHÄTTAN

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5
av: Fritidsnöjen 2019-01-08
Ny hall som öppnades i November 2018. Vi var där nu i Januari och det fanns då 6 banor men ser ut som att det ska bli 8 banor. Väldigt fräsch anläggning med högt i tak och personal på plats. Finns omklädningsrum/dusch/wc och bastu. Rack hyr man i hallen och bollar kan man köpa.

+Finns låsbara skåp i omklädningsrummet (ta med eget hänglås)
+ Bra service
+ Bra takhöjd
+ Många banor

Shuffleboard

Här nedan hittar du vart man kan spela shuffleboard i Trollhättan. För att hitta alla shuffleboard bord på Fritidsnöjen och dessutom se vilket bord som är närmst dig, gå till kartan via menyknappen ”Hitta aktiviteter” och sortera kartan på Shuffleboard (Välj Aktivitet).

TROLLHÄTTAN

TROLLHÄTTAN

Tennis

Upplevelse

På Upplevelse.com kan du hitta minnesvärda upplevelser att ge bort i present eller att köpa till sig själv. Med Sveriges bästa arrangörer utlovas den högsta kvaliteten och ett minne för livet till garanterat lägst pris. Allt från helikopterturen, virtual reality, älgsafari, fäktning och guldvaskning. Det mesta du kan komma på.

Vill du läsa mer om Upplevelse.com, klicka på länken nedan.

FRITIDSNÖJEN